Klik hier voor een PDF-versie van de voorwaarden.

Algemeen

Uit de Podcast is een persoonlijk project van Diesmer Ponstein zonder commerciële doeleinden.

Privacy

Privacy is erg belangrijk. Uit de Podcast gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. De gegevens die binnen komen gaan via contactformulier op de website of via mailverkeer.

Wanneer gewenst kan de data ten aller tijde verwijderd worden. Dit is aan te vragen door een mail te sturen naar info@uitdepodcast.nl.

Gegevens die bij Uit de Podcast bekend zijn worden niet doorverkocht of doorgegeven aan derden maar zullen alleen voor Uit de Podcast-doeleinden gebruikt worden.

Podcast

Voordat de podcast online komt te staan wordt de podcast aan de gast opgestuurd als MP3. De gast heeft dan 7 dagen om te reageren op de podcast en kan per mail eventuele wijzigingen doorgeven. Dit kan als er bijvoorbeeld ongewenste uitspraken in de podcast terecht zijn gekomen. De 7 dagen starten wanneer de eerste versie verstuurd is.

Het is ook mogelijk om ongewenste uitspraken na de opname van de podcast aan te geven zodat deze niet in de uiteindelijke montage terecht komen.

De podcast zal ten aller tijde online blijven staan. Tenzij er een duidelijke en gegronde reden is om de publicatie ongedaan te maken. Het verzoek hiervoor kan gemaild worden naar info@uitdepodcast.nl.

Uit de Podcast is niet aansprakelijk voor eventuele schade geleden door deelname aan de podcast.

Onkosten

Onkosten voor de opname van de podcast kunnen helaas niet vergoed worden.

Vanuit Uit de Podcast doen we zo goed mogelijk ons best om de kosten beperkt te houden. Dit door de mogelijkheid te bieden om de podcast bij de gast thuis op te nemen of eventueel via internet.

Wanneer er op een externe locatie wordt afgesproken is het niet mogelijk om eventuele reiskosten vergoed te krijgen.