Nieuws

Nieuws2020-06-06T22:27:35+00:00

Jordy Blanken

In de derde aflevering van Uit de Podcast ga ik, Diesmer Ponstein, in gesprek met mijn vriend, Jordy Blanken. Jordy vertelt hoe men reageerde toen hij op school uit de kast kwam maar ook hoe zijn familie reageerde op zijn coming out. Ook dat zijn moeder dacht dat hij nu vrouwenkleren ging dragen.

Verder hebben we het ook over het feit of we nog wel uit de kast moeten komen. Dat en meer hoor je in de derde aflevering van Uit de Podcast.

Nieuwe podcast(s) op de planning

Na de laatste podcast met Guido opgenomen te hebben wilde ik dolgraag weer ‘nieuw leven’ blazen in Uit de Podcast. Echter gooide de komst van het coronavirus toch wat roet in het eten.

Gelukkig is het wel mogelijk om nieuwe podcasts op te nemen binnen de gestelde maatregelen van het RIVM. De eerste podcast staat alweer op de planning. Met wie dat is blijft nog even een verassing.

Heb jijzelf of iemand die je kent ook een coming-out verhaal en wil diegene dat graag delen? Klik dan hier om je aan te melden!

Uit de Podcast: Guido Schreudering

In Uit de Podcast gaan we in gesprek met mensen uit de LHBTQI+ community om op die manier uiteindelijk een verzameling met coming out verhalen te hebben die beschikbaar is in podcastvorm.

In de tweede aflevering van Uit de Podcast is Guido Schreudering te gast. Na aanleiding van de eerste podcast waarin presenator Diesmer Ponstein in gesprek ging met zijn goede vriend over zijn eigen coming out werd Guido enthousiast.

Ook in Guido’s coming out speelde het geloof een rol. Guido vertelt hoe hij heeft gebeden om ‘normaal’ te zijn, hoe hij in bepaald opzicht de Nashvilleverklaring positief vond voor de kerken en natuurlijk hoe zijn coming out was tegenover vrienden en famillie.

(meer…)

De eerste podcast

De allereerste aflevering van Uit de Podcast staat online. In de eerste aflevering gaat presentator Diesmer Ponstein in gesprek met zijn goede vriend Raoul van’t Hul bij wie hij als eerste als homo uit de kast kwam.

Een terugblik naar de periode. Hoe waren de reacties toen, is er veel veranderd en zijn er nog tips om uit de kast te komen. Dat alles hoor je in het 3 kwartier durende gesprek.

Heb jij ook een (goed) coming out verhaal en wil je dat graag delen? Laat dan van je horen! Klik hier.

Gasten gezocht!

Uit de kast komen. Als je onderdeel bent van de LHBTQI+ community dan is de kans groot dat je dit ooit hebt gedaan of dat je het nog van plan bent om te doen.

Elke coming out is anders maar ook zeker heel bijzonder. En daarom ga ik, Diesmer Ponstein (de H van LHBTQI+), graag met mensen in gesprek over hun coming out. Hoe ging de coming out? Was het wat je ervan verwachtte? Heb je tips voor mensen die hun coming out nog moeten doen? Genoeg om over te praten!

(meer…)

Ga naar de bovenkant