Wil je te gast zijn in een aflevering van Uit de Podcast maar ben je nieuwsgierig hoe dit precies in z’n werk gaat?

Aanmelding

Allereerst kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. Vervolgens komt er een mail binnen over je aanmelding. Je krijgt dan zo snel mogelijk een mail terug over je aanmelding. Wanneer er nog wat meer info nodig is zullen we dit bij je aanvragen.

Wanneer alle details duidelijk zijn kan er een afspraak gemaakt worden betreffende de opname zelf.

Opname

De opname van de podcast is op verschillende manieren mogelijk. Het is ook zeker mogelijk om de podcast bij jezelf thuis op te nemen. Wanneer er een meer neutrale omgeving gewenst is kunnen we samen kijken naar welke plaatsten mogelijk zijn.

Er is ook een mogelijkheid om de podcast op te nemen via internet. Echter heeft dit niet de voorkeur i.v.m. de kwaliteit.

Voorafgaande aan de opname kun je uiteraard aangeven in hoeverre je over diverse onderwerpen wil praten. Als er na de opname dingen besproken zijn die je liever niet in de podcast wil hebben kun je dat uiteraard ook aangeven. Dan laten we dat er natuurlijk uit.

Montage

De podcast word na de opname z.s.m. gemonteerd. Na de montage krijg je het uiteindelijke resultaat opgestuurd en kun je eventueel nog aangeven of je bepaalde onderwerpen eruit wilt hebben. Na 7 dagen word er vanuit gegaan dat je geen bezwaar hebt en word de podcast verder klaar gemaakt voor publicatie.

Publicatie

De podcast word online beschikbaar op verschillende platformen. De meest bekende zijn Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en TuneIn.