Een PDF van de algemene voorwaarden is hier te vinden.

Algemeen

Uit de Podcast is een persoonlijk project van Diesmer Ponstein en heeft geen enkele commerciële doeleinden.

Privacy

Bij Uit de Podcast gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Wanneer een reactie achterlaat wordt deze door een externe partij gescand op spam. De data die je achterlaat via bijvoorbeeld contactformulieren blijven in het bezit van Uit de Podcast en zullen niet gedeeld worden met derden.

Data die we bewaren:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

Wanneer je wil dat je data die bij ons bekend is wordt verwijderd kun je dit per mail aanvragen. Ons mailadres is info@uitdepodcast.nl.

Reclame

De (eventuele) getoonde reclame komt via Google AdSense. Zij maken gebruik van cookies.

De advertenties worden getoond om de onkosten (deels) te dekken.

Aansprakelijkheid

Uit de Podcast is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele geleden schade door medewerking te verlenen aan de podcast of door het bezoeken van de website, nog het luisteren van een podcast.

Rechten

Voor het gebruik van foto’s, audiomateriaal en teksten van Uit de Podcast dient er toestemming te worden gevraagd. Die kan per mail naar info@uitdepodcast.nl.

Voor toestemming neemt, in geval van een podcast, Uit de Podcast ook de mening van de gast mee. Wanneer de gast niet publicatie elders wenst word deze toestemming geweigerd.

Wanneer zonder toestemming hiervan gebruik gemaakt word worden er door Uit de Podcast maatregelen genomen. Dit kan resulteren tot het betalen van een geldbedrag.